TOLK ABOUT FOOD

TOLK ABOUT FOOD Healthy & Delicious: gezonde maaltijd van chefTOLK

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 345 beoordelingen
3 dec 2021 om 20:33 Heerlijke risotto, zalm en cheesecake maar beetje kleine porties voor wat je moet betalen
30 nov 2021 om 9:07 Heerlijk gegeten, door het ruime aanbod ben je niet gelimiteerd tot 1 soort maaltijd, In ons geval een witlof schotel en roti keuze. Beide ruim voldoende op het bord en heerlijk van smaak, de cheesecake kwam later, maar was ook heerlijk!
15 nov 2021 om 18:10 Eten was lekker en snel bezorgd!
12 nov 2021 om 20:35 Mooi en smakelijk vers eten
12 nov 2021 om 14:44 Inmiddels mijn tweede bestelling deze week! Heerlijke ambachtelijke broodjes. Rijk gevuld met vlees. Normaal gesproken plaatst ik nooit een review via thuisbezorgd, maar dit is echt de moeite waard. Ik raad TOLK about FOOD zeker iedereen aan.
10 nov 2021 om 20:26 Excellent italian part of the menu, fast delivery.
5 nov 2021 om 21:20 De salade geitenkaas is absoluut te lekker. De portie is groot genoeg voor een maaltijd, en het vult echt goed. Lekkere cheesecake ook!
4 nov 2021 om 19:16 Overheerlijk eten!
3 nov 2021 om 15:38 Zeer goed! Een aanrader voor de lunch, heerlijke pompoen-paprikasoep en de piadina was smaakvol.
31 okt 2021 om 14:54 Ontzettend lekker en gezond!
21 okt 2021 om 21:29 Fijn om gezond eten te kunnen laten bezorgen. Ik ga vaker bestellen.